Archive for the ‘Domacice sa Bosfora epizoda’ Category

Domacice sa Bosfora epizoda 26 sa prevodom online gledanje besplatno

Domacice sa Bosfora epizoda 26

Epizoda 24 februar

Zbog prohteva svoje klijentkinje koja je estradna umetnica, Jasemin ne stiže na ugovoreni sastanak sa Sinanom. Nermin konačno otvara dušu i priča Elif o svom propalom braku.

Read more »

Domacice sa Bosfora epizoda 25 online glumice

Domacice sa Bosfora epizoda 25

Epizoda 21 februar

Iako mu je trener rekao da nije talentovan za fudbal, Kerem shvata da je njegova majka tu umešala prste kako bi ga kaznila. Džemil dolazi kod Gamze da traži Merta.

Read more »

Domacice sa Bosfora epizoda 24 sa prevodom Srpskim

Domacice sa Bosfora epizoda 24 online sa prevodom

Epizoda 20 februar

Nermin je jako zabrinuta što njen sin Kerem ne oseća ni malo griže savesti zbog tragediju koju je učinio i smišlja najbolji način da ga kazni. Behzat dolazi kod Džemila da mu saopšti da je Mert pobegao iz bolnice.

Read more »

Domacice sa Bosfora tv prva uzivo epizoda 23

Domacice sa Bosfora epizoda 23 sa prevodom

Epizoda 19 februar

Džemil na vreme stiže da javi plaćenom ubici Hamzeu, da Emel nije ta koju treba da ubije, već Sevim.

Na Jasemino uporno ispitivanje, Sinan je laže da je pištolj za samoodbranu, a novac koji je našla da je ušteđevina koju nije stigao da odnese u banku. Sevim navodno dolazi u posetu Mukades, ali zapravo dolazi da ucenjuje Zelihu za veče kada se nesreća dogodila.

Domacice sa Bosfora Turska verzija serije Ocajne domacice epizoda 22

Domacice sa Bosfora epizoda 22

Epizoda 18 februar

Kudret koji je u žalosti zbog majčinog lošeg stanja, opterećuje Zelihu da imaju decu. Nakon što je popila tabletu za spavanje, Elif će prespavati bebin plač, a nakon buđenja, deca je dovode do histeričnog napada tako da sve počinje da razbija po kući.

Read more »

Domacice sa Bosfora epizoda 21 sa prevodom onloine

Domacice sa Bosfora epizoda 21

Epizoda 17 februar

Kerem traži utehu u majci, moleći je da mu pomogne da ga policija ne uhapsi. Nermin ne može da prihvati da joj sine trune u zatvoru i dolazi do rešenja da se otarase motora koji je udario Mukades.

Read more »

Domacice sa Bosfora epizoda 20 sa prevodom

images (2)

Epizoda 14 februar

Dok Zeliha u tajnosti priča sa Leventeom telefonom, svekrva je prisluškuje i donosi pogrešne zaključke. Behčet i Nermin se brinu za Kerema, koji nije došao kući, a ni otišao u školu. Nakon što je Emel videla Sinana sa drugom ženom kako blisko pričaju, jedva je dočekala da ispriča Jasemin i napravi je ljubomornom.

Read more »

Domacice sa Bosfora epizoda 19 online sa prevodom za gledanje

download

Epizoda 13 februar

Jasemin ne može da prežali što je videla Sinana u restoranu sa drugom ženom, ali Elif uspeva da je smiri. Sevim sve više prigovara ponašanju svoje cimerke Emel. Jasemin i Elif nalaze na ćebetu koje je Jasemin uzela kao uspomenu na Handan, izvezeno ime Derja, koje ih uznemirava. Bez obzira na njihov mali dogovor, Zeliha i svekrva nikako ne mogu a da se ne kritikuju međusobno.

Read more »

Domacice sa Bosfora epzioda 18 sa prevodom na srpskom

images (1)

Epizoda 12 februar

Na razgovoru o ponašanju njihovog deteta Kerema u školi, Nermin i Behčet počinju svađu i pred direktorom škole iznose sve svoje probleme iz kuće. Behčet saopštava Nermin da je podneo zahtev za razvod. Sevim odvodi Emel da pogleda Džemilovu kuću koja je na prodaju i pokušava da spusti cenu, na šta ih Džemil uvređen izbacuje iz kuće.

Read more »

Domacice sa Bosfora epizoda 17 sa prevodom gledanje free

Domacice sa Bosfora epizoda 17 sa prevodom

Epizoda 11 februar

Kada Kudret primeti da se Zeliš i njegova majka lepo slažu, srce mu se ispunjava radošću. Po preporuci drugarice, Elif odlazi kod travara po čaj koji će joj pomoći da bude aktivnija i puna energije.

Read more »

eXTReMe Tracker